GIROS struja | Karakteristike | |
---|---|---|
Grupa proizvoda | UGOSTITELJSKA OPREMA | |
Dimenzije | IZRADA PO ŽELJI | |
Potrošnja | STRUJA | |
Nosivost mesa | od 15 do 30 kg |
GIROS gas | Karakteristike | |
---|---|---|
Grupa proizvoda | UGOSTITELJSKA OPREMA | |
Dimenzije | IZRADA PO ŽELJI | |
Potrošnja | GAS | |
Nosivost mesa | od 15 do 30 kg |
GIROS mašina peče meso na vertikalnoj rotirajućoj šipci, i koristi se da proizvede meso za giros.
Giros mašine se mogu naći u varijanti na struju i na gas. Modeli na gas koriste plamen kako bi ispekli meso, dok električne mašine koriste toplotu, sličnu onoj koju stvara električni toster. Mašine mogu biti različitog dizajna i prilagođene za različite težine i veličine mesa. Koju ćete mašinu uzeti zavisi pre svega od obima vašeg posla.
Pored mašina potrebno je imati i nož kojim će se skidati pečeno meso. Noževi mogu biti električni i obični. Električni noževi, seku meso na isti način i mnogo olakšavaju posao, dok je sa običnima potrebno da se uloži odredjena kolicina snage kako bi se meso skinulo sa šipke. Električni noževi koštaju više od običnih, ali u mnogome ubrazavju proces pripreme girosa.
Isečeno meso se kupi u posudu polumesečastog oblika, iz koje se meso dirketno servira na tanjir ili tortilju.
NAPOMENA:
Svi proizvodi su atestirani, poseduju svu tehnološku i tehničku dokumentaciju.
Kupcu se nudi mogućnost montaže i obuke radnika za rukovanje kupljenom opremom.