GRIL ZA PILAD | Karakteristike | |
---|---|---|
Grupa proizvoda | UGOSTITELJSKA OPREMA | |
Dimenzija | IZRADA PO ŽELJI | |
Vrsta napajanja | STRUJA | |
Karakteristike | 0-320° |
GRIL ZA PILAD zatvoreno postolje |
Karakteristike | |
---|---|---|
Grupa proizvoda | UGOSTITELJSKA OPREMA | |
Dimenzija | IZRADA PO ŽELJI | |
Vrsta napajanja | STRUJA | |
Karakteristike | 0-320° |
GRIL ZA PILAD sa vitrinom |
Karakteristike | |
---|---|---|
Grupa proizvoda | UGOSTITELJSKA OPREMA | |
Dimenzija | IZRADA PO ŽELJI | |
Vrsta napajanja | STRUJA | |
Karakteristike | 0-320° |
GRIL ZA PEČENJE PILADI su strogo-namenski uređaji za pečenje pilića u većim količinama i serijama. Koriste se za opremanje opštih i specijalizovanih kuhinja i restorana, kao i manjih ugostiteljskih objekata, školskih kuhinja i slično. U našem programu radimo standarne varijante, kapaciteta od 6, 9, 12, 15, 20 i 24 pileta u jednoj šarži. Izrađeni su od inox materjala. Na vratima je ugrađeno vatrostalno staklo, a unutrašnjost je osvetljena sijalicom, koja se pali, prema potrebi, posebnim prekidačem. Prostor izmedju unutrašnjeg zida i spoljne obloge popunjen je termoizolacionim materjalom. Standarni program obuhvata dva tipa gril aparata. Aparati sa ražnjevima i aparati sa korpama. Aparati sa ražnjevima su manjeg kapaciteta (do 12 piladi) a sa korpama do 24 pileta. Na gornjem delu aparata ugradjene su tople komore sa staklenim zidovima, kao izložbeni prostor, ili prostor za odlaganje pečenih pilića. Temperatura u komori je maksimum 90 stepeni. Kompletan aparat postavljen je na pokretna kolica.
Karakteristike grila za pečenje piladi:
- temperaturni opseg od 0-320 stepeni
- gril se radi u varijanti sa komorom ili bez komore
- regulacija temperature u komori termostat od 0- 90 stepeni
- unutrašnje osvetljenje grila
- nezavisna pokretna kolica
- vatrostalno staklo na vratima
- nezavisno uključivanje grejača
- mogućnost izrade sa ražnjevima i korpama
NAPOMENA:
Svi proizvodi su atestirani, poseduju svu tehnološku i tehničku dokumentaciju.
Kupcu se nudi mogućnost montaže i obuke radnika za rukovanje kupljenom opremom.